NIEUWS 2019

Daniel Jonker behaald 1e Dan

Op 21 december is Daniel Jonker geslaagd voor zijn eerste dan examen. Dit examen wordt georganiseerd door District Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). De judoka's uit deze provincies die examen willen doen voor zwarte band kunnen dat twee keer per jaar in Assen doen.

Lees meer »

Regio Teamkampioenschappen

Voor het eerst werd het Regiotoernooi georganiseerd voor Teams. De verschillende clubs uit Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Scheemda, Noordbroek, Muntendam, Bellingwolde werden uitgenodigd om deel te nemen aan dit team kampioenschap.

Lees meer »

Bezoek aan trampoline park

Op 2 juni organiseerde de Activiteiten Commissie een activiteit in Assen. Met 25 kinderen zijn we naar een trampoline park geweest. Zelf de judo-leraren hebben meegedaan. Het was een super leuke middag.

Lees meer »

Judo examens 11 mei 2019

Op 11 mei waren de halfjaarlijkse judo-examens. Deze vonden plaats op een zaterdag om hier alle kinderen in één keer examen te laten doen. Van Judoschool Wouter Meijer namen niet alle judoka's deel aan het examen. Deze kunnen het volgend halfjaar weer mee doen aan de examens. Hieronder de uitslagen van de fantastische examens.

Lees meer »

Districts Kampioenschappen tot 12 jaar

Harry en Henk Kerbof uit Oude Pekela hebben op 23 maart meegedaan aan het district kampioenschap tot 12 jaar in Kollum. Dit zijn voor deze leeftijdscategorie de belangrijkste wedstrijden in het jaar. de gebroeders Kerbof wisten tijdens deze wedstrijden het beslag te leggen op een derde plaats. 

Lees meer »

Opstaptoernooi Oude Pekela

Afgelopen zaterdag vond er weer een opstaptoernooi plaats voor de jongste jeugd. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor het opdoen van wedstrijdervaring. Judoschool Wouter Meijer nam hier deel met een groot aantal deelnemers. Van onze nieuwe locatie in Scheemda namen er ook een drietal judoka's deel.

Lees meer »