2018

Oliebollen eten

Het is een jaarlijkse traditie dat we oliebollen gaan eten bij Wouter's huis. Met een record opbrengst aan de verkoop van oliebollen gaan we met de judoclub een spetterend 2019 tegemoet. 

Lees meer »

Judo examens 13 december 2018

Met nog een aantal weken te gaan, totdat het kerstvakantie is, hebben de judoka's van judoschool Wouter Meijer weer hun best gedaan met de halfjaarlijkse examens in Nieuwe Pekela. Tijdens deze examens hebben de judoka's de geleerde technieken laten zien, en werd dit beoordeeld door Isa Heideveld (1e Dan Judo) en Wouter Meijer (3e Dan Judo).

Lees meer »

Sinterklaas bij judo

Op 29 november kwamen er totaal onverwacht 3 zwarte pieten langs bij onze locaties in Nieuwe Pekela en in Scheemda. Het was een groot feest en alle kinderen waren vrolijk!

Lees meer »

Regiotoernooi Oude Pekela

Er was weer een regiotoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor de beginnende en recreatieve judoka's in onze regio. Van onze judoclub hebben hier weer verschillende judoka's aan deelgenomen. Er was een eerste prijs voor Indra Bakhaty, Jonas Holsteen en Kick Nieman. Zilveren medaille voor Jesse de Leeuw en Marko de Boer. De bronzen medaille (3e prijs) was voor Angel-Alyssa van 't Ent, Raya Bakhaty, Henk Kerbof en Jaylinn Poppinga. Vierde, maar goed gejudood, werden Lars Siepel, Anouk Kerbof, Harry Kerbof en Monique Kenter.

Lees meer »

Axel Zilver in Europa

ijdens de Europa Cup wedstrijden in het Sloveense Koper heeft één van onze judoka's en leraren een zilveren medaille gehaald op een Europese wedstrijd. Hierdoor staat hij nu op de 15e plek van de Wereld Ranglijst. 

Lees meer »

Judo Op School

Op maandag 15 oktober vindt het afsluitende judotoernooi plaats van de scholen CBS de Groen van Prinsterer en OBS de Linde uit Nieuwe Pekela. In deze projecten trekken de judoclubs uit Nieuwe en Oude Pekela gezamenlijk op om de kinderen in de groepen 2/3/4 en 5 de beginselen van het judo te leren. 

Lees meer »