31 december 2018: Oliebollen eten

Het is een jaarlijkse traditie dat we oliebollen gaan eten bij Wouter's huis. Met een record opbrengst aan de verkoop van oliebollen gaan we met de judoclub een spetterend 2019 tegemoet. 

Iedereen alvast een gelukkig, gezond maar vooral sportief 2019!

13 december 2018: Judo - Examens in Nieuwe pekela

Met nog een aantal weken te gaan, totdat het kerstvakantie is, hebben de judoka's van judoschool Wouter Meijer weer hun best gedaan met de halfjaarlijkse examens in Nieuwe Pekela. Tijdens deze examens hebben de judoka's de geleerde technieken laten zien, en werd dit beoordeeld door Isa Heideveld (1e Dan Judo) en Wouter Meijer (3e Dan Judo).

De kabouters (tot en met 5 jaar) deden examen voor een streep. Dit is een waardering die wordt gegeven voor motoriek, leergierigheid, gedrag, motivatie en opkomst. 

Witte band met gele streep:

Yara Rensema, Zoë Scheper en Björn Scheper.

Witte band met oranje streep:

Elin Schoonbeek en Stephanie Scheper.

Witte band met bruine streep:

Lars Siepel.

 

De volgende groep werd er gekeken naar de beheersing van de verschillende technieken. Hier werden ook fantastische resultaten gehaald.

Witte band met oranje slip:

Fayen Musch.

Witte band met groene slip:

Davey Scheper, Franclin Aniskubaran, Daemon Vlenterie en Indra Bakhaty.

Witte band met blauwe slip:

Kenji Dielemans (locatie Scheemda)

Witte band met bruine slip:

Vera Noor

Gele band met blauwe slip:

Raya Bakhaty en Anouk Kerbof.

Gele band met bruine slip:

Jesse de Leeuw

Oranje band:

Henk Kerbof, Marco de Boer en Björn Weijn.

Groene band: 

Harry Kerbof

8 december 2018: REgiotoernooi Muntendam

Op 8 december werd er deelgenomen aan het Regiotoernooi in Muntendam. Wouter kon helaas er niet bij zijn in verband met het Nederlandse Kampioenschap voor teams, dat werd georganiseerd in Almelo. De coaching werd gedaan door Axel Heeren en Daniël Jonker, twee andere leraren van de club.

 

De uitslagen waren als volgt:

GOUD

Lars Siepel, Raya Bakhaty en Marko de Boer.

ZILVER

Jesse de Leeuw

BRONS

Jaylinn Poppinga

VIERDE

Indra Bakhaty

3 december 2018: Kerstbomen verkoop is begonnen.

Judoschool Wouter Meijer verkoopt weer kerstbomen. De bomen zijn te koop en te halen op de kerklaan 31a in Oude Pekela. Nordmann, Servische Spar, Fraser bomen en fijnspar. Vanaf 10 euro per stuk.

29 november 2018: Zwarte pieten bij judo

Op 29 november kwamen er totaal onverwacht 3 zwarte pieten langs bij onze locaties in Nieuwe Pekela en in Scheemda. Het was een groot feest en alle kinderen waren vrolijk!

10 november 2018: Regiotoernooi Oude Pekela

Er was weer een regiotoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor de beginnende en recreatieve judoka's in onze regio. Van onze judoclub hebben hier weer verschillende judoka's aan deelgenomen. Er was een eerste prijs voor Indra Bakhaty, Jonas Holsteen en Kick Nieman. Zilveren medaille voor Jesse de Leeuw en Marko de Boer. De bronzen medaille (3e prijs) was voor Angel-Alyssa van 't Ent, Raya Bakhaty, Henk Kerbof en Jaylinn Poppinga. Vierde, maar goed gejudood, werden Lars Siepel, Anouk Kerbof, Harry Kerbof en Monique Kenter.

Bovenste rij: Kick Nieman, Monique Kenter, Jaylinn Poppinga en Harry Kerbof

Middelste rij: Anouk Kerbof, Jesse de Leeuw, Jonas Holsteen, Henk Kerbof en Marko de Boer

Voorste rij: Indra Bakhaty, Angel Alyssa van 't Ent, Lars Siepel en Raya Bakhaty.

28 oktober 2018: Axel zilver in Europa

Tijdens de Europa Cup wedstrijden in het Sloveense Koper heeft één van onze judoka's en leraren een zilveren medaille gehaald op een Europese wedstrijd. Hierdoor staat hij nu op de 15e plek van de Wereld Ranglijst. 

Het volgende toernooi voor Axel is op 18 november in het Hongaarse Györ. Wij wensen hem ontzettend veel succes.

 

Axel Heeren (Helemaal links) haalt zilver op Europa Cup Koper 2018.

15 Oktober 2018: Judo op school afsluiting

Op maandag 15 oktober vindt het afsluitende judotoernooi plaats van de scholen CBS de Groen van Prinsterer en OBS de Linde uit Nieuwe Pekela. In deze projecten trekken de judoclubs uit Nieuwe en Oude Pekela gezamenlijk op om de kinderen in de groepen 2/3/4 en 5 de beginselen van het judo te leren. 

Het project voor OBS de Linde wordt afgesloten tussen 8:30 - 12:00 en het project van CBS de Groen van Prinsterer tussen 13:00 - 15:15 in Sporthal de Spil in Nieuwe Pekela.

Ook is er voor de judoka's de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een buitenschools slip-examen.

 

Kampioenen van dit toernooi:

Appie Slaghuis, Sam Cannegieter, Carmen Drent, Leonie Kaspers, Jonas Holsteen, Yorick Boshuizen, Joost vd Schuur, Anna Leutscher, Thirsa de Leeuw, Karsien Kuiper, Thijmen Joosten, Ties Kaspers, Daniel Koerts, Roan Nieland, Luuk in 't Hout, Heleen Pijper, Hugo Stuut, Davey Scheper, Pippa Eerkens, Jorrit Riemeijer, Iris Burema, Lars Koerts, Bas Roelfsema, Luc Wijnhout, Kevin van der Veen, Alycua Kruize, Twan Schreuder, Nanna Eerkens, Selene Vlenterie, Nick Riemeijer, Bo Bloem, Marit Grave, Hassan Dekob, Lisa Luth.

6 oktober 2018: Opstaptoernooi Nieuwe Pekela

Op zaterdag 6 oktober organiseerde judoschool Wouter Meijer uit Nieuwe Pekela het Regiotoernooi. Dit evenement is geschikt voor beginnende judoka's maar ook voor andere judoka's om meer wedstrijd ervaring op te doen. 

Op deze toernooien leren de kinderen de judoregels en raken ouders gewend aan de gebruiken binnen het judo. De judoclub uit Nieuwe Pekela steekt de laatste periode ontzettend veel energie in de beginnende jeugd door middel van Judo Op School project maar ook in andere activiteiten.

Voor judoschool Wouter Meijer was er een gouden medaille voor Angel-Alyssa van 't End, Kick Nieman en Marco de Boer. Het zilver ging naar Raya Bakhaty. Brons voor Lars Siepel en Monique Kenter. Jesse de Leeuw wist met goed judo niet verder te komen dan een vierde plaats.

Voor meer informatie over judo in Nieuwe Pekela? Kijk dan op onze website.