"Bij judoschool wouter  meijer  mag je de  eerste 3x gratis  meedoen."

Sinds 2010 heeft Judoschool Wouter Meijer een vestiging in Nieuwe Pekela. Uit de jonge jeugd  groepen  heeft de club  vele resultaten geboekt.  De doelstelling van judoschool Wouter Meijer is  dat alle judoka's  met ontzettend veel plezier kunnen  sporten op hun  eigen niveau.


Beukenlaan 1

9663 EZ Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela

Donderdag:

5 t/m 11 jaar:       16:30 - 17:30   (Joyce de Vries & Rick Heidema)

Meer informatie

Contributie:

1x per week judo:     14 euro per maand

 

Contributie betalen geschiedt door automatische incasso.

Aanmelden:

Gaat doormiddel van een inschrijfformulier.Deze is te krijgen tijdens de lessen op onze locatie.

Afmelden:

Afmelden kan via een mail naar: judoschoolwoutermeijer@gmail.com

Houdt hierbij rekening met de opzegtermijn van 1 maand.


Docenten

Joyce de Vries

Mijn naam is Joyce de Vries. Sinds 2020 ben ik gestart met het geven van Judolessen aan de allerkleinsten. Ik haal veel plezier uit het lesgeven. Ik word enthousiast van de jonge kinderen die ik nog heel veel dingen kan aanleren. 

 

Op dit moment doe ik topsport gecombineerd met school. Hier voor zit ik niet op een LOOT-school, maar op de HAVO van Winkelerprins in Veendam. Hierna wil ik de opleiding Fysiotherapie volgen.

 

Ik ben nog steeds een fanatiek topjudoka. In mijn carrière ben ik tweede van Nederland geweest bij de -15 en derde bij de -18 jaar, en ben ik geselecteerd voor internationale toernooien in de -18 jaar.

 

Met veel plezier zie ik er naar uit de kinderen de technieken aan te leren, en mijn plezier in  het judo naar hen over te brengen.

Rick Heidema

Mijn naam is Rick Heidema. Samen met Joyce geef in de lessen bij Judoschool Wouter Meijer op de donderdagmiddag in Nieuwe Pekela. 

 

Ik ben gestart met judo toen ik 5 of 6 jaar oud was. Direct na mijn zwemlessen. Nog steeds met heel veel plezier doe ik aan wedstrijdjudo, waarbij ik trainingen volg in Heerenveen en in Papendal. 

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om later zelf wedstrijdjudoka's te begeleiden en veel succesen te behalen.