"Bij judoschool wouter  meijer  mag je de  eerste 3x gratis  meedoen."

Sinds 2010 heeft Judoschool Wouter Meijer een vestiging in Nieuwe Pekela. Uit de jonge jeugd  groepen  heeft de club  vele resultaten geboekt.  De doelstelling van judoschool Wouter Meijer is  dat alle judoka's  met ontzettend veel plezier kunnen  sporten op hun  eigen niveau.


Beukenlaan 1

9663 EZ Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela

Donderdag:

4 t/m 8 jaar:        16:30 - 17:30   (Isa Heideveld)

8 t/m 12 jaar:      17:30 - 18:30   (Isa Heideveld)

12+ jaar:               18:30 - 19:30   (Wouter Meijer)

Meer informatie

De locatie in Nieuwe Pekela heeft ongeveer 40 leden. Naast deze 40 leden is er ook een grote enthousiaste groep vrijwilligers waar we ontzettend trots op zijn. Samen met hen organiseren we ieder jaar het Dutch Open Teams in Martini Plaza Groningen.

 

Contributie:

Kabouter judo:             5 euro per maand*

1x per week judo:     11 euro per maand*

* je ontvangt korting wanneer het bedrag verder in het voren wordt betaald.

 

Contributie betalen geschiedt door het overmaken van het bedrag via IDEAL. 

 

Aanmelden:

Gaat doormiddel van een inschrijfformulier. Deze is te krijgen tijdens de lessen op onze locatie.

 

Afmelden:

Afmelden kan via een mail naar: judoschoolwoutermeijer@gmail.com. Houdt hierbij rekening met de opzegtermijn van 2 maand.


Docenten

Isa Heideveld

Mijn naam is Isa Heideveld. Sinds 2018 ben ik gestart met het geven van Judolessen aan de allerkleinsten. Sinds het halen van de 1e Dan judo, haal ik heel veel plezier uit het lesgeven. 

Ik word enthousiast van de jonge kinderen die ik nog heel veel dingen kan aanleren. 

 

Op dit moment volg ik de opleiding Trainer/Coach niveau 4 aan het Alfa College in Groningen. Voor deze opleiding loop ik stage bij Judoschool Wouter Meijer.

 

Ik ben nog steeds een fanatiek wedstrijdjudoka. In mijn carrière ben ik 2x derde van Nederland geweest. Één keer bij de volwassenen en één keer bij de categorie tot 15 jaar.

 

Met veel plezier zie ik er naar uit de kinderen de technieken aan te leren, en mijn plezier in  het judo naar hen over te brengen.

Wouter Meijer

Mijn naam is Wouter Meijer. Sinds 2010 ben ik gestart met Judoschool Wouter Meijer  in Nieuwe Pekela. Ik ben in bezit van de 3e Dan Judo en het diploma Trainer/Coach B van de Judo  Bond Nederland en het NOC-NSF. 

In de regio één van de weinige trainers die dit hoogste les geef diploma bezit. 

Mijn passie voor judo is ontstaan als wedstrijd judoka van Judo Vereniging Zempo, waar ik inmiddels terug ben als hoofdtrainer. De passie voor judo wil ik graag overbrengen naar mijn judoka's.

Naast de  judolessen bij verschillende verenigingen  in Nieuwe Pekela, Oude Pekela en Bellingwolde geef ik training op het Regionale Training Centrum in Emmen. Dit is de plek waar jong talent 3 ochtenden per week training volgt.

 

Op dit moment volg ik de opleiding tot fysiotherapeut.